Twist---off-(33)

Werkwijze

ANGY-0888

Het probleem

Bedrijven in de chemische, de farmaceutische en de conservenindustrie alsmede in aanverwante industrieën lopen regelmatig tegen problemen aan die te maken hebben met de productielijnen. Deze problemen hebben vaak betrekking op het gebied van zelfstandige verpakkingen, dit zijn verpakkingen van bijvoorbeeld glas, plastic of blik. Zo kan de productiesnelheid te laag zijn, kan men problemen hebben met de productiemethode of vindt een bedrijf de productiekosten te hoog.

Met al deze problemen kan men terecht bij Lenssen Vul- en Sluittechniek b.v. Dit bedrijf is namelijk marktleider in het leveren van passende oplossingen op het gebied van vul- en sluittechniek. Lenssen Vul- en Sluittechniek b.v. neemt het probleem van het betreffende bedrijf over en zorgt voor een oplossing op maat.

 

Twist---off-(57)

 

ANGY-0986

Het traject

Wanneer een bedrijf in contact komt met Lenssen Vul- en Sluittechniek b.v., wordt het probleem én het betreffende bedrijf door de medewerkers van Lenssen Vul- en Sluittechniek b.v. uitgebreid bekeken. Dit is erg belangrijk. Op deze manier kan immers een oplossing worden aangereikt die ook daadwerkelijk bij het bedrijf én het beschikbare budget past.

Wanneer deze inventarisatie is afgerond gaat het team van Lenssen Vul- en Sluittechniek b.v. om tafel zitten, vanuit een jarenlange ervaring wordt vervolgens gezamenlijk de oplossing voor het betreffende probleem bedacht. Deze oplossing wordt hierna overgebracht naar alle ‘schakels’ in het productieproces. De belangrijkste mensen bevinden zich hierbij in de werkplaats van het bedrijf.

 

De oplossing

Er bestaat meestal geen standaard oplossing voor een bepaald probleem. De oplossing kan bijvoorbeeld worden gevonden in de aanwending van een nieuwe machine of een andere lay-out of productiebegeleiding. Er kan echter ook gebruikt worden gemaakt van zogenaamde ‘second life’ machines of onderdelen. Wat betreft dit laatste kan Lenssen Vul- en Sluittechniek b.v. terugvallen op zusteronderneming Lenssen Trading Company b.v.

Dit bedrijf heeft een voorraad van ongeveer 1500 (gebruikte) machines en ook zijn er talloze onderdelen voorhanden. Hiermee wordt, indien noodzakelijk, een ‘second life’ machine gebouwd die een passende oplossing biedt voor het betreffende probleem. 

Biedt één machine alleen niet voldoende soelaas, dan is Lenssen Vul- en Sluittechniek b.v. in staat, door middel van het combineren van diverse technieken, een volledige productielijn te leveren. Ook hierbij kan het bedrijf terugvallen op een jarenlange ervaring. Wanneer de oplossing is gerealiseerd, zorgen de medewerkers van Lenssen Vul- en Sluittechniek b.v. vanzelfsprekend voor de montage en installatie van de betreffende machine of productielijn.

Een snelle levertijd vormt hierbij het uitgangspunt. Indien de klant dit wenst, verzorgt de onderneming ook het transport, inclusief laden en lossen. Dit alles met inzet van eigen materieel.

“Een passende oplossing voor elk probleem”

 

Nazorg

Als een probleem is opgelost, zit het werk er voor Lenssen Vul- en Sluittechniek b.v. echter nog niet op. Er zit natuurlijk garantie op de geleverde oplossing. Indien nodig kan altijd een monteur van het bedrijf worden ingeschakeld. Deze zorgen ook voor het onderhoud van de betreffende machine of productielijn.

Uit dit alles blijkt wel dat Lenssen Vul- en Sluittechniek b.v. het belang van haar klanten zeer hoog in het vaandel heeft staan. Het oplossen van hun problemen heeft de hoogste prioriteit. Betrouwbaarheid, kwaliteit en klantgerichtheid vormen hierbij de uitgangspunten.

 

ANGY-0888

Productgroepen

Twist---off-(32)

Vul-, sluit- en sorteermachines

SLM-04-02 (02)

Etiketteermachines

IB-15 Inspectieband

Transportbanden / draaitafels