Lenssen Vul- en sluittechniek

Over Lenssen Vul- en sluittechniek

ANGY-0875

Het bedrijf werd begin 1989 opgericht door Mart Lenssen. Lenssen was tot die tijd werkzaam in de champignonindustrie.

Belangrijke speler op de markt voor de vul- en sluittechniek

Binnen een vooraanstaand champignonverwerkingsbedrijf was hij belast met de algemene technische leiding en de ontwikkeling van nieuwe machines en productiemethoden. Daarnaast is hij werkzaam geweest als adviseur voor diverse regeringen.

Volgens de ondernemer is dit een goede leerschool geweest voor zijn latere werkzaamheden. Al snel na de oprichting van Lenssen Vul- en Sluittechniek b.v. bleek de werkwijze van het bedrijf aan te slaan.

ANGY-0999

De onderneming groeide geleidelijk uit tot een van de belangrijkste spelers op de markt voor de vul- en sluittechniek. Dit leidde in 1995 tot de oprichting van een nieuw bedrijf, Lenssen Trading Company b.v. Deze zusteronderneming houdt zich voornamelijk bezig met de in-en verkoop van gebruikte machines.

Het bedrijf dat eind jaren tachtig vanuit het niets werd opgestart, is inmiddels dus uitgegroeid tot een befaamde, internationale onderneming met in totaal zo’n twintig medewerkers. Een onderneming die niet meer weg te denken is van de internationale markt voor de vul- en sluittechniek!

  Vraag onze brochure aan voor meer informatie over ons bedrijf

Productgroepen

Twist---off-(32)

Vul-, sluit- en sorteermachines

SLM-04-02 (02)

Etiketteermachines

IB-15 Inspectieband

Transportbanden / draaitafels